474 376 851 hcklasterec@email.cz

Super výkony klášterského odchovance na turnaji v kanadském Quebecku.

Výborné výkony v Žákovské lize ČR přinesli pozvánku do Ústeckého výběru i odchovanci klášterského hokeje Dorčo Dautovskému.

Dle projektu ČSLH talentované mládeže VTM se nejlepší hokejisté pravidelně zúčastňují výběrových soustředění a turnajů mezi všemi kraji České republiky.

Výborné výkony v Žákovské lize ČR přinesli pozvánku do Ústeckého výběru i odchovanci klášterského hokeje Dorčo Dautovskému.

V minulých dnech se právě tento výběr zúčastnil velkého mezinárodního turnaje v kanadském Quebecku. Náš třináctiletý odchovanec se prosazoval v průběhu celého turnaje a svými výkony přispěl k celkovému vítězství v tomto prestižním mezinárodním turnaji. V jednom utkání byl dokonce vyhlášen Hvězdou zápasu.

Výsledky jednotlivých utkání a kanadské bodování Dorča :

VÚK - Les Corsaires Canada 10 : 1 (3 góly + 2 asistence)

VÚK - Darmouth Whalers (Can) 7:0

VÚK - Aigles Blues (USA) 3:5 (1 asistence)

VÚK - Ecole Fadete, Vert a Nir (Can) 4:3

VÚK - B.Lau.Conquerants (Can) 7:2 (1 gól + 2 asistence)

VÚK - Beaunce – Amiante.App (Can) 8:0 (1 gól + 2 asistence)

Finále turnaje VÚK - B.Lai. Conquerents (Can) 5:3 (1 asistence)

17. února 2024 | 19:00
1:1, 2:3, 2:2

Turnaj hokejových přípravek.

18. března 2024

V sobotu 16.3.2024 se na kláštereckémm zimním stadionu odehrál turnaj hokejových přípravek. Tato kategorie je složena z dětí předškolního věku a žáků 1. tříd Naši nejmladší Tygříci si pozvali na...

Číst více >

Mladší žáci vyhráli turnaj v Ostrově!

17. března 2024

Mladší žáci se v sobotu vydali na cestu do nedalekého Ostrova, kde se pořádal silně obsazený turnaj v ledním hokeji. Turnaje se kromě našeho týmu zúčastnila další čtveřice celků - Čerti Ostrov, SKBM...

Číst více >

Starší žáci jedou na vítězné vlně!

6. března 2024

Starší žáci si svou skvělou formu ze základní části přenesli i do nadstavby ligy starších žáků a po pěti odehraných zápasech vévodí tabulce bez ztráty bodu!

Číst více >